Σελίδα υπό κατασκευή, σύντομα και με E-Shop!Από το 1978

Ιστορία

«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – μόνο το καλύτερο» ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό την προσφορά στην Ελληνική αγορά παιχνιδιών εξαιρετικής ποιότητας, με εκπαιδευτικά και οικολογικά χαρακτηριστικά και διαφορετική αισθητική. Εισήγαγε και προώθησε στο καταναλωτικό κοινό περισσότερες από 110 κορυφαίες διεθνείς εταιρείες παιχνιδιών, κυρίως Ευρωπαϊκής και Αμερικανικής προέλευσης.

Σήμερα διαθέτει στην Ελλάδα 40 διεθνείς οίκους, τους περισσότερους αποκλειστικά, με 3.500 ετοιμοπαράδοτους, επιλεγμένους κωδικούς παιχνιδιών.

Αποτελεί την πιο εξειδικευμένη εταιρεία παιχνιδιών ποιότητας στην Ελλάδα και συγκαταλέγεται στις ελάχιστες Ευρωπαϊκές εταιρείες εξουσιοδοτημένων διανομέων (distributors) τέτοιας ποιότητας, ποικιλίας και εμβέλειας. Όλα τα διανεμόμενα παιχνίδια ανταποκρίνονται στις αυστηρότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ποιότητας και προβάλλονται με συνεχείς ενημερωτικές διαφημιστικές καταχωρήσεις στα ειδικευμένα περιοδικά για γονείς και παιδιά, αλλά όχι στην τηλεόραση.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, μέσω του τομέα Πανελλαδικής Διανομής, προμηθεύει τα εξειδικευμένα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών με την ευρύτατη συλλογή του. Μέσω του τομέα Λιανικής Διάθεσης εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό, παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους, σχολεία, ξενοδοχεία, οργανισμούς, δήμους και μεγάλες επιχειρήσεις για παροχές παιχνιδιών στα παιδιά των εργαζομένων κλπ.

Το δίκτυο 9 καταστημάτων ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ξεκίνησε το 1978 με το πρώτο κατάστημα στο Κολωνάκι και ακολούθησαν καταστήματα στην Ιθάκης 38 και Πατησίων, στο Βόλο, στο Ψυχικό, στη Γλυφάδα, στη Νέα Ερυθραία, στην Αγ. Παρασκευή, στα Βριλήσσια και στο Χαλάνδρι.