Σελίδα υπό κατασκευή, σύντομα και με E-Shop!Από το 1978

Τρόποι Πληρωμής

Υποστηρίζονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής των αγορών σας:

  1. Με πιστωτική κάρτα

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας κατά το τελευταίο στάδιο της αγοράς, μεταφέρεστε στο secure περιβάλλον της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε (Eurobank).

Οι κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι οι:
VISA, MASTERCARD, DINERS και AMERICAN EXPRESS

Η έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης – τιμολογίων για αγορές που θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα θα γίνεται αποκλειστικά στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας

  1. Με αντικαταβολή

Στην περίπτωση αυτή καταβάλετε το ποσό στο ταχυδρομείο ή στον συνεργάτη της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει το πακέτο σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή προϊόντων με αντικαταβολή, είναι να μας παρέχετε έγκυρο αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

  1. Με τραπεζική κατάθεση

Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει στη συνέχεια να αποστέλλεται με φαξ στο 210-8644023, ή με email στο info@the-toy.gr, οπότε και θα ξεκινά άμεσα η επεξεργασία της. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, στην αιτιολογία της κατάθεσής σας να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε να προχωρείτε στην εξόφληση, εντός 2 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.